Sherbimet

Materialet e forta (rere silica, kalciumi, oksidi, soda dhe magnezi) peshohen ne masen e duhur dhe perzihen dhe me vone vendosen ne nje furnele ku do te shkrihen ne temperature 1500° C.

Materialet e forta (rere silica, kalciumi, oksidi, soda dhe magnezi) peshohen ne masen e duhur dhe perzihen dhe me vone vendosen ne nje furnele ku do te shkrihen ne temperature 1500° C.
Materialet e forta (rere silica, kalciumi, oksidi, soda dhe magnezi) peshohen ne masen e duhur dhe perzihen dhe me vone vendosen ne nje furnele ku do te shkrihen ne temperature 1500° C.
Prev 1 2 3 4 5 6 Next