Punimet tona

Banka e re e Shqiperise. Rindertuar plotesisht dhe veshur me LEED FACADE STANDART. Konstruksion alumini dhe xhami. Projekti nga Ark. Marco Petreschi
Konstruktor Ing. Enzo Siviero

Eshte nje investim gjerman nga kompania LINDNER Group.

TURDIU Center

Ne qender te Tiranes, pas pallatit te kultures. Qender biznesi, apartamente dhe zyra.Projekt ne vazhdim.

Ne hyrje te Rruges se Durresit ne Tirane.

Casa Italia është një ndër qendrat tregtare më të mëdha dhe prestigjoze që gjendet në periferi të Tiranës. Objekti ndodhet në Mëzez (Tiranë), në dalje të kryeqytetit. Sipërfaqja e sheshit të ndërtimit gjithsej është 2987 m2, ndërsa ajo e ndërtimit është 32300 m2. Siperfaqe fasadash te jashtme/brendshme rreth 4000m2.

Qendra Tregtare Univers - QTU. Ne autostraden Tirane-Durres. Siperfaqe te brendshme strukturale 2000 m2.

Kjo godinë kufizohet me rrugën “Nikolla Tupe” në jug, me vilën e ish-diktatorit në veri, me rrugën “Vaso Pasha” në perëndim dhe me ndërtesën e Bankës Amerikane në lindje. Sipërfaqa e tokës është 400 m2, ndërsa sipërfaqa e godinës është 300 m2. Ndërtesa është 5 katëshe + 1 kat nëntokë. Sipërfaqa e plotë e godinës është 1500 m2, nga të cilat 250 m2 janë dyqane, 300 m2 është parking dhe pjesa tjetër përdoret si hotel.
Prev 1 2 3 4 5 6 Next