Na kontaktoni

Per cdo informacion si dhe kerkese-oferta ju lutemi na kontaktoni ne adresat e meposhteme ose duke plotesuar formularin, ne do tju pergjigjemi sa me shpejt te jete e mundur. Faleminderit


Ju lutem plotesoni te dhenat e meposhtmeInfo per te na kontaktuar:

Per cdo informacion si dhe kerkese-oferta ju lutemi na kontaktoni ne adresat e meposhteme ose duke plotesuar formularin, ne do tju pergjigjemi sa me shpejt te jete e mundur. Faleminderit

  • Rruga “Hamdi Cenoymeri” 112, Kombinat - Tiranë, Magazina: Km 7 Vaqar - Tiranë,
  • Tel-Fax: +355 42 352107,
  • Cel: +355 (0)68 20 34843 / (0)68 20 53277
  • E-mail: yllimerko@shpigelglass.al