Të gjitha llojet e mësipërme të xhamave i disponojmë në përmasa dhe spesorë të ndryshëm, gjithmonë në dispozicion të klientëve me çmimet më konkurruese në treg.


Dyer Xhami me palosje, Tempered Glass ESG

Dyer me Fotoelement "Slidding Door"