Rreth nesh

Pak histori

Kompania Shpigel Glass shpk, themeluar ne korrik 1994 është një nga kompanitë kryesore në Shqipëri me aktivitet kryesisht ne kompletimin e fasadave te objekteve te reja me alumin, xham dhe alukobond. Ne ofrojmë një furnizim ne te gjithe territorin e Shqiperise, mirëmbajtje të kontratës dhe design komplet. Për shkak të statusit tonë të pavarur, ne jemi në gjendje të ofrojmë tek klientet, standartin LEED Energji eficience te fasadave strukturale alumin & xham, dyer, dritare termike, dyer rreshqitese (slidding door), kabina dushi, kangjella alumini dhe xhami. Kompania Shpigel Glass shpk me seli në Tiranë ka si synim ofrimin e standartit me te larte te kualitetit dhe sherbimin per klientin ne kohe. Përdor teknologjinë më të fundit për të siguruar cilësi të shquar me norma konkuruese në shërbim  të konsumatorëve. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve, duke përfshirë rinovimin komerciale, arkitektonike dhe strukturore. Ju lutemi të shfletoni faqen tonë të internetit për të parë koleksione të reja dhe me cilësi të lartë të produkteve që Ne mund t’ju ofrojnë.

 

Partneret tane

- GUARDIAN GLASS, SAINT GOBAIN, AGC GLASS, PILKINGTON,

- EXALCO, SCHUCCO, VIKONA, METRA, ALUMIL, ELVIAL, ETEM

- REHAU, ALUPLAST, SALAMANDER, WEKA

- GEZZE, DORMA, GU, SIEGENIA, HOPE

- ELUMATEC, EMEGY, GLASTON(TAMGLASS), FOREL, BOTERO, BAVELONI, GFPM

- DOW CORNING, FENZI, KOMERLING, SIKKA

 


Projekte te perfunduara

Kompania "SHPIGEL GLASS" nder projektet me te medha vecon Banka e Shqiperise, Qendra Tregtare "Casa Italia" si dhe Qendren Tregtare "QTU". Aeroporti i "Kukesit", Tirana Bussines Park, Kompleksi "OSLO" - Vlore

Projekte ne vazhdim

Projektet ne vazhdim;Turdiu Center - Tirane